skip_to_content
Parkkihalli

Moovy – Enemmän kuin parkkipalvelu

Parkkeeraaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Unohda parkkilipukkeet, kortit ja kassajonot! Moovy -parkkisovelluksen avulla parkkeeraat huolettomasti ympäri Lappeenrantaa. Yhdellä puhelimeen ladattavalla sovelluksella voit hallinnoida kätevästi kaikkia pysäköintitapoja.

Moovyn käyttäminen on helppoa ja sopii jokaiselle! Sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla ja lisätään auton/autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot. Ajettaessa pysäköintitaloon kamerajärjestelmä tunnistaa auton rekisterikilven, puomi aukeaa ja pysäköinti käynnistyy. Kun auto ajetaan ulos, puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti päättyy. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen käyttäjän ilmoittamalta maksukortilta. Aloita Moovylla parkkeeraaminen jo tänään!

apple-store.png

play-store_0.png

moovy1.png Helppo hallissa

Löydä sopivin pysäköintitalo ja pysäköi sujuvasti ilman lipukkeita, kortteja tai kassajonoja. Puomit avautuvat sisään- ja ulosajossa rekisteritunnuksesi perusteella. Pysäköintimaksut veloitetaan jälkikäteen joko yrityksen tai omalta maksukortiltasi.

moovy2.png Kätevä kadulla

Pysäköi kadunvarsilla vaivattomasti ilman kolikoita tai kortteja jälkiveloituksella. Voit aloittaa ja lopettaa pysäköinnit puhelimesi helppokäyttöisellä Moovy-sovelluksella.

moovy3.png Avoin hinnoittelussa

Maksat pysäköintimaksun lisäksi palvelumaksua vain 0,49 €/kerta. Palveluveloitus on maksimissaan 4,95 €/kalenterikuukausi. Näet kaikki pysäköinti- ja maksutietosi reaaliaikaisesti Moovy-sovelluksesta.

Näin Moovy toimii
Kadunvarsipysäköinnissä sovellus tunnistaa puhelimen GPS-paikannuksen avulla, mille pysäköintivyöhykkeelle auto on pysäköitynä. Pysäköintiajan voi valita itse ja sitä voi myös lyhentää tai pidentää tarpeen mukaan. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Android- ja iOS-puhelimiin. Moovyn palvelumaksu on 0,49€/pysäköinti, kuitenkin enintään 4,95 euroa kuukaudessa (Huom! Ei koske sopimuspysäköintiä!). Sovelluksen on tehnyt tamperelainen Finnpark yhteistyökumppaneidensa kanssa. Moovy on tällä hetkellä käytössä Lappeenrannan lisäksi mm. Jyväskylässä, Tampereella, Seinäjoella, Kuopiossa, Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Sovellusta kehitetään koko ajan kattavammaksi palveluksi valtakunnallisesti ja näin tehdä pysäköinnistä entistäkin vaivattomampaa. Tarkista saatavuus Moovy-sovelluksesta!

Jos sinulla on erillinen kuukausikortti tiettyyn pysäköintitaloon (esim. P-Pormestari tai Sairaalan P-talo) ja käytät Moovy-mobiilisovellusta, muista poistaa sovelluksen Ajoneuvot-valikossa hallipysäköinti pois käytöstä ennen kuin saavut kyseiseen pysäköintikohteeseen. Jos et huomannut tehdä edellä mainittua hallipysäköinnin poistamista ennen ko. P-taloon saapumista, ota yhteyttä Williparkin asiakaspalveluun saman päivän aikana (arkisin klo 9-15) niin ehdimme ylimääräisen maksun vielä poistamaan. Muussa tapauksessa yhteydenotot suoraan Moovyn asiakaspalveluun!

Huomaathan, että Moovyllä aloitetun pysäköinnin ollessa käynnissä pysäköintitalon mahdollisesti lukossa olevien jalankulkuovien avaamiskoodi näkyy sovelluksessa pysäköintiajan alapuolella. Syötä kyseinen koodi ovilukijaan lukossa olevan oven avaamiseksi.